Skip to the content

Gummimåtter og gummifliser der skåner

Gummimåtter til fitness og erhverv

Vi leverer et bredt udvalg af certificerede gummifliser, gummimåtter og gummiunderlag, som bruges i mange sammenhænge. Uanset, om du har brug for aflastningsmåtter til ståpladser på kontoret, gummifliser til fitness eller gummimåtter til gangarealer eller større arbejdszoner, så finder du det bedste udvalg her.

Vi er skarpe på kvalitet, pris og personlig service.

Desuden leverer vi fragtfrit til erhvervsadresser i Danmark (alle brofaste øer). 

Aflastende

Alle gummimåtter og -fliser aflaster ben og ryg. Det er med til at reducere nedslidning og styrker den enkeltes komfort og velvære.

Slidstærk

Alle vores måtter og fliser er slidstærke og holder til daglig brug i produktion, lager, detail, fitness m.v.

Støddæmpende

Mange arbejdspladser er placeret på meget hårde gulve. Her har alle vores gummimåtter og -fliser en markant positiv støddæmpende effekt.

Skridsikker

Stå fast på glatte underlag. Alle gummimåtter og -fliser er skridsikre. At maskiner og mennesker står sikkert og fast er med til at reducere arbejdsulykker.

Kontakt

Skab trivsel med det rette underlag

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre mere om, hvordan du kan udnytte gummimåtternes eller fitnessflisernes fordele på netop din arbejdsplads eller i dit træningslokale?

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet