Skip to the content

Ridenanen der kan bruges året rundt

Frostfri om vinteren og støvfri om sommeren

De er glade i Odense efter de har fået det nye toplag af gummi granulat.Det nye gummifiber toplag sikrer en elastisk ridebane, der kan bruges i alt slags vejr. 

Ingen mudder og vandpytter

Februar 2020 har budt på rekord meget nedbør men det kan slet ikke ses på ridebanen. Toplaget består af gummigranulat som er dansk produceret ELT (forkortelse for End of Life Tire) dæk. Granulaterne er blevet forarbejdet, vasket og renset for til sidst at blive siet og er 99,99% fri for stålrester. Størrelsen på 0-20 mm. gør dem ekstra holdbare samt særligt drænerende.

Næsten ingen vedligeholdelse

Når du vælge gummi granulat som toplag slipper du for meget vedligeholdelse. Granulaterne absorberer fugten som på den måde holder bunden fugtig, så banen ikke bliver støvet. Desuden holder granulaterne længe og blæser ikke væk så en påfyldning er sjældent nødvendig.

Kontakt

Gør din hest en tjeneste

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre mere om, hvordan du kan optimere underlaget i stalden, på folden og ridebanen.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til Christian eller Charlotte på +45 86 15 19 25 eller mail: info@safefloor.dk

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet