Skip to the content

Når du vælger Safefloor som din leverandør af gummigulv til dine heste, får du en behagelig og professionel rådgivning. Alt du skal tænke på, er hvilke krav og ønsker du har til underlaget ude som inde.

Vi har gennem mange år beskæftiget os med gummifliser og gummifiber granulat til ridebaner og har mere end 15 års erfaring i gummibelægning. 

Selv ryttere med flere årtiers erfaring på hesteryg, vælger os, som en ny og bæredygtig løsning. Som rytter og hesteejer kan du altid regne med at få en konkurrencedygtig pris samtidig med at du handler med omtanke for miljøet og dine dyrs velvære. 

Miljøvenligt gummigulv til hestehold

Er miljøet vigtigt for dig i dine overvejelser omkring valget af underlag? Gummifliserne er fremstillet i genbrugsgummi og er kendetegnet ved certificeret miljøvenlig produktion og genanvendelighed. 

Vi er en af Skandinaviens førende totalleverandører inden for faldunderlag, kunstgræs og tilbehør til legepladser, sportsarealer og anlægsområder. 

Hos os får du altid professionel rådgivning og vi guider dig til at vælge de rette løsninger.

Produkterne er tilpasset og opfylder de strengeste krav til kvalitet, holdbarhed og miljø på det skandinaviske marked. Systemet er velegnet til:

  • Ridebaner
  • Galopbaner
  • Longeringsbaner

Vil du vide mere om løsningerne inden for gummiunderlag til stalde og ridebaner?

Så ring til:

Danmark og Norge:

Christian Svendsen +45 8615 1925

Sverige:

Robin Wickins +46 708527435

Kontakt

Gør din hest en tjeneste

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre mere om, hvordan du kan optimere underlaget i stalden, på folden og ridebanen.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til Christian eller Charlotte på +45 86 15 19 25 eller mail: info@safefloor.dk

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet