Skip to the content
Staldmåtter til hesteboksen

GAVNER DIN HEST

Staldmåtter til boksen

Staldmåtterne leveres i en god kraftig kvalitet. Dens puzzle design gør den meget nem at samle og tilpasse til lige præcis din boks. De isolerer mod hårde, kolde gulve og samtidig er de stødabsorberende og skridsikre.

Enkelt at lægge staldmåtter

Vores staldmåtter leveres i en altid holdbar og kraftig kvalitet. Vores smarte puzzle-design gør staldmåtterne nemme, både at samle og tilpasse, så de netop passer til din boks. Staldmåtterne isolerer mod hårde, kolde gulve og samtidig er de både stødabsorberende og skridsikre, hvilket giver dine heste de absolut bedste forhold.

Disse måtter er enormt skånsomme for hestens led og sener, da de virker isolerende mod det kolde og hårde underlag, der findes i de fleste staldbygninger. Dertil vil du opnå en økonomisk besparelse, da der skal bruges op mod 50% mindre strøelse end normalt.

Sidst men ikke mindst vil du skulle bruge mindre tid på at muge ud og derfor få mere tid til det vigtigste, nemlig tid med din hest.

Samlet set vil staldmåtterne altså sørge for:

  • Øget trivsel for din hest
  • Økonomisk besparelse for dig
  • Bedre isolering, skridsikring samt et mere stødabsorberende underlag for din hest
  • Nem og hurtig montage
  • Overfladen er blød og elastisk samt resistent over for urin

Landsdækkende levering af staldmåtter

Vi leverer staldmåtter til både private og erhvervskunder rundt i hele Danmark, samt Norge og Sverige.

Gør din hest en tjeneste og få monteret staldmåtter i dine hestebokse. Kontakt os med det samme på telefon +45 86 15 19 25 eller send os en mail til info@safefloor.dk og hør mere om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

Kontakt

Gør din hest en tjeneste

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre mere om, hvordan du kan optimere underlaget i stalden, på folden og ridebanen.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til Christian eller Charlotte på +45 86 15 19 25 eller mail: info@safefloor.dk

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet