Skip to the content

over 15 års erfaring

Mange muligheder med kunstgræs

Hos Safefloor leverer vi kunstgræs til både sport, leg og landskab. Under varemærket Safegrass tilbyder vi mere end 30 varianter af kunstgræs, så du får netop den løsning, der passer bedst til dit projekt. Vores kunstgræs er 4. generation kunstgræs, størstedelen leveres som non-infill og med PU-backing. Det er en fremtidssikret løsning som både er bedre for miljøet, mere holdbart og giver mindre vedligeholdelse. Netop disse tre parametre er vigtige, for at give den absolut bedste oplevelse for vores kunder.

Vi tilbyder fire kategorier af kunstgræs:

Sport

Vi tilbyder flere typer kunstgræs, specielt velegnet til fodbold, golf, tennis med mere. Kunstgræsløsningen er med til at give en endnu bedre oplevelse, hvor selv nybegynderen kan føle sig som en professionel.

Leg

Ønsker du vedligeholdelsesfrit græs på legepladsen, tilbyder vi kunstgræs, der er specielt velegnet til legepladser, skoler og børnehaver, hvor komfort, sikkerhed og holdbarhed alle er vigtige faktorer.

Landskab

Til landskab giver kunstgræs et flot og sundt udtryk hele året rundt, uden behov for vanding eller græsslåning. Det er en slidstærk og langtidsholdbar løsning. Vi leverer også kunstgræs til private kunder, der ønsker en vedligeholdelsesfri have.

Hybridgræs

Ønsker du at beholde det naturlige, men samtidig få fordelene fra kunstgræsset, så er hybridgræs den rette løsning. Med hybridgræs får du en altid grøn og fyldig plæne, uden mudder og bare pletter. Det kan bruges både til leg, sport og landskab.

Hos Safefloor tilbyder vi alt i tilbehør og værktøj til kunstgræs samt en hurtig og effektiv service.

Vi leverer i hele Danmark samt til Norge og Sverige.

7 års produktionsgaranti

Tag det sikre valg. Bestil dit kunstgræs hos os og få syv års garanti. 

Hvorfor montere kunstgræs?

Med kunstgræs får du en flot plæne, der er nem og billig at vedligeholde. Er der krav til faldhøjder leverer vi løsninger monteret med shock pads, godkendt op til 3 meter.

Fordele ved kunstgræs

De store og åbenlyse fordele ved kunstgræs er at det er slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og altid grønt.

Kontakt

Når græsset skal være grønnere

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan skabe og forme dine arealer med kunstgræs.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet