Skip to the content

Der er fart på etableringen af kunstgræs. Mange sportsforeninger og institutioner har fået øjnene op for de mange fordele ved kunstgræs. Har du? 

Brug Safegrass kunstgræs på dine udendørsarealer, når du vil skabe et blødt, sikkert og komfortabelt underlag med et naturligt udtryk.

Miljøvenligt kunstgræs gennem 15 år

Er miljøet vigtigt for dig i dine overvejelser om kunstgræs? I mere end 15 år har vi produktudviklet og leveret kunstgræs til professionelle med omtanke for miljøet. 

Vi er en af Skandinaviens førende totalleverandører inden for faldunderlag, kunstgræs og tilbehør til legepladser, sportsarealer og anlægsområder. 

Du får professionel rådgivning af ejer og Safegrass specialist Christian, der guider dig til at vælge de rette løsninger.

Produkterne er tilpasset og opfylder de strengeste krav til kvalitet, holdbarhed og miljø på det skandinaviske marked. Det er din garanti for et kunstgræsprodukt, der holder til og opfylder dine krav og behov.

Vil du vide mere om Safegrass kunstgræs?

Så ring til:

Danmark og Norge:

Christian Svendsen +45 8615 1925

Sverige:

Robin Wickins +46 708527435

Safefloor Christian Svendsen

Kontakt

Når græsset skal være grønnere

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan skabe og forme dine arealer med kunstgræs.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet