Skip to the content
Fifa godkendt kunstgræs

Holdbart året rundt

Kunstgræsbaner til fodbold

Når du søger vedligeholdelsesfrit kunstbanegræs til dine sportsbaner, er Safegrass kunstgræs fra Safefloor løsningen. 

Vi har et bredt udvalg og tilbyder flere varianter med PU-backing som ikke kræver infill. 

Holdbart og spilbart året rundt

Hos Safefloor har vi et stort udvalg, så vi er sikre på at kunne tilbyde vores kunder det bedste match. Når der dyrkes sport, hvor der skal et meget stærkt underlag til, er vores Safegrass kunstgræs ideelt. Vores kunstgræs produceres af de stærkeste materialer, der lever op til de højeste standarder i sportsverdenen, herunder FIFA-godkendte kunstgræsbaner.

Nem og hurtig montage

Når du søger vedligeholdelsesfrit græs til dine sportsbaner er Safegrass kunstgræs den ideelle løsning. Specielt er vores kunstgræs velegnet til både fodbold, golf, tennis og padel. Vi har et bredt udvalg af kunstgræs, der ikke kræver infill og tilbyder de fleste varianter med PU-backing. For at skabe et støddæmpende underlag, der bidrager til at reducere eventuelle skader, kan kunstgræsset kombineres med schock pads, hvilket vil øge både komfort og sikkerhed.

Vi har færdige kits til tennis og padel. Her køber du kunstgræs på færdige mål, inklusive hvide striber. Det er hurtigt og nemt at montere og i en stærk kvalitet.

Læs mere om vores løsning til tennis her.

Læs mere om vores løsning til padel her.

Fordele ved kunstgræsbaner fra Safefloor

Først og fremmest er det naturligvis fordelagtigt, at det hverken skal slås eller have anden form for vedligehold, og at det altid fremstår grønt. Vælger du Safegrass kunstgræs får du en slidstærk og holdbar løsning, med syv års garanti. Derfor er vi det sikre valg, hvis du overvejer at få monteret en kunstgræsbane.

Kontakt os på telefon +45 86 15 19 25 for et godt tilbud eller for at høre mere om, hvilke kunstgræsløsninger, du kan få hos os. Hos Safefloor står vi til altid klar med råd og vejledning til vores kunder.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Produkt Kategori Rullelængde Rullebredde Total vægt Infill Græshøjde
PETER Fodbold 25 m 4 m 3.600 gr/m2 Ingen/evt. 5 kg/m2 30 mm
VIKTOR Urban sport Efter ønske 4+2 m 2.770 gr/m2 10 kg/m2 Silica sand 40 mm
ERIK Fodbold Efter ønske 4+2 m 3.650 gr/m2 Ingen 24 mm

Kontakt

Når græsset skal være grønnere

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan skabe og forme dine arealer med kunstgræs.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet