Skip to the content

Inspiration til sikker leg

Vi er en af Skandinaviens førende totalleverandører af løsninger, der skaber grundlaget for, at al leg og spil både bliver fantasifuld og sikker. Vi leverer og monterer i hele Danmark samt til vores mange kunder i både Norge og Sverige. Det er din garanti for den bedste kvalitet, uanset om du er ude efter en kunstgræsbane, multibane eller et nyt faldunderlag til legepladsen.

Faldunderlag kan både bruges ude og inde, og kun du sætter grænserne for, hvad det skal bruges til, da det alene har det simple formål at skabe sikker færdsel, leg, sjov og træning for brugerne. Vi leverer faldunderlag til både private og erhvervskunder, institutioner, offentlige pladser og meget andet.

Faldunderlag af høj kvalitet

Hos Safefloor er sikkerheden i top og vores materialer er genanvendelige, så du med god samvittighed kan få monteret et sikkert faldunderlag. Alle, der arbejder med børn og unge prioriterer, at aktivitets- og legeområderne er garanteret fri for giftstoffer. Hos Safefloor har vi samme fokus, hvorfor vores produkter både er bæredygtige og certificerede.

Sikkerhed, holdbarhed og miljørigtige produkter. De tre parametre er hele grundlaget for vores løsninger. Bliv inspireret af vores legeunivers i et utal af farver, former og figurer og få dine egne ønsker og idéer ført ud i livet med vores fleksible løsninger.

Skab sikker og sjov leg med faldunderlag fra Safefloor

Vi kommer med mange års erfaring, med mange tilfredse kunder i ryggen. Gennem kontakten med vores kunder er vi i en konstant læringsproces, så vi hele tiden er sikre på at levere de bedste resultater og den bedste service til vores kunder. Med en indgående viden på området står vi klar til at rådgive og vejlede dig i, hvilken faldunderlagsløsning, der bedst passer til dine behov og ønsker. Hos Safefloor har vi en stor kundebase, der dækker hele landet, og vi dækker også både Norge og Sverige. Bestiller du hos os, står vi gerne for levering og montering af dine materialer til hele Danmark.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller vil du høre mere om, hvilke løsninger der findes til dine nye sjove og lærerige udendørsarealer? Kontakt os med det samme og få et godt tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til vores rådgiver Christian Svendsen, der står klar til at svare på dine spørgsmål. Ring på telefon +45 86 15 19 25 eller send en mail til cs@safefloor.dk.

Sikkerhed

Sikkerhed for børnene har højeste prioritet. For børn og unge indgår underlaget blot som en naturlig del af legepladsen og en ekstra tryghed på sportsbanen. Du får en rådgiver med indgående kendskab til løsningsmuligheder, der er tilpasset de strengeste sikkerhedskrav. Det giver dig tryghed for rigtige løsninger.

Holdbarhed

Vores produkter er designet til at holde til alt slags vejr – også det skandinaviske. De er meget slidstærke og holder til mange års daglig sport og aktiv leg. Du får faldunderlag, der er certificeret til faldhøjder op til tre meter.

Miljø

Alle, der arbejder med børn og unge, prioriterer, at aktivitets- og legeområderne er miljøvenlige og garanteret fri for giftstoffer. Vi har samme fokus og vores produkter er derfor bæredygtige og certificeret.

Kontakt

Skab sikker og sjov leg

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan lege med forskellige udendørs gulve, der passer perfekt til lærerige og sjove udendørsarealer.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet

Du kan også lege med

Referencer

Brug os som faglige rådgivere i udendørs gulve. Foruden faldunderlag leverer vi også højkvalitets kunst- og hybridgræs. Se her, hvem og hvor andre har brugt os.