Skip to the content

Inspiration til sikker leg

Sikkerhed, holdbarhed og miljørigtige produkter. De tre parametre er hele grundlaget for vores løsninger med udendørs legearealer. Bliv inspireret af vores lege-universer i et utal af farver, former og figurer.

Vi er en af Skandinaviens førende totalleverandører af løsninger, der skaber grundlaget for at al leg og spil bliver både fantasifuld og sikker. Det er din garanti for den bedste kvalitet, uanset om du er ude efter en kunstgræsbane, multibane eller nyt faldunderlag til legepladsen.

Sikkerhed

Sikkerhed for børnene har højeste prioritet. For børn og unge indgår underlaget blot som en naturlig del af legepladsen og en ekstra tryghed på sportsbanen. Du får en rådgiver med indgående kendskab til løsningsmuligheder, der er tilpasset de strengeste sikkerhedskrav. Det giver dig tryghed for rigtige løsninger.

Holdbarhed

Vores produkter er designet til at holde til alt slags vejr – også det skandinaviske. De er meget slidstærke og holder til mange års daglig sport og aktiv leg. Du får faldunderlag, der er certificeret til faldhøjder op til tre meter.

Miljø

Alle, der arbejder med børn og unge, prioriterer, at aktivitets- og legeområderne er miljøvenlige og garanteret fri for giftstoffer. Vi har samme fokus og vores produkter er derfor bæredygtige og certificeret.

Kontakt

Skab sikker og sjov leg

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan lege med forskellige udendørs gulve, der passer perfekt til lærerige og sjove udendørsarealer.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet

Inspiration til sikker leg

Showroom

Find inspiration til sikker leg. Vi leverer en total løsning med fokus på at gøre processen nemmere for dig. Se her, hvordan andre har brugt os.

Du kan også lege med

Referencer

Brug os som faglige rådgivere i udendørs gulve. Foruden faldunderlag leverer vi også højkvalitets kunstgræs og bark. Se her, hvem og hvor andre har brugt os.