Skip to the content

Kan du huske, når du klatrede i træ som barn,

udfordrede dig selv

... og bare lige klatrede liiidt højere op for at teste grænsen

... og opsøgte spændingen?

Du vidste, at det kunne give blå mærker og måske en brækket arm, hvis du faldt ned.

Samme eventyrlyst og mod på at udfordre sig selv har børn og unge i dag – men nu kan du sikre børnene med faldunderlag, så ingen kommer til skade, men bare rejser sig og leger videre.

Siden 2012 har vi skabt mange løsninger, der inspirerer til fantasifuld leg, og mange udendørs spille- og legearealer er blevet mere legevenlige og langt mere sikre.

Få professionel rådgivning i faldunderlag

Som en af Skandinaviens førende totalleverandører indenfor faldunderlag tilbyder vi kompetent rådgivning og produkter i høj og miljøvenlig kvalitet. Udover faldunderlag leverer vi også en række associerede produkter fx 2D og 3D figurer, gummikugler i hele og halve formater samt kunstgræs, multibaner, alukanter og gummifliser til hestestalde og -baner.

Du får professionel rådgivning, der dækker over mange års viden om og erfaring med faldunderlag. Du kan selv frit designe underlaget og derefter få hjælp til at vælge den bedste løsning. Vi rådgiver også om, hvordan du bedst og nemmest får selve underlaget lagt ud.

Vores produkter opfylder de strengeste krav til kvalitet, holdbarhed og miljø på det skandinaviske marked. Det er din garanti for sikker leg, hvor fantasien kan få frie tøjler.

Vil du vide mere om faldunderlag, former og figurer? 

Så ring til:

Danmark og Norge:

Christian Svendsen +45 8615 1925

Sverige:

Robin Wickins +46 708527435

Kontakt

Skab sikker og sjov leg

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan lege med forskellige udendørs gulve, der passer perfekt til lærerige og sjove udendørsarealer.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet