Skip to the content

MULTIBANE TIL SPORT & LEG

Få en skræddersyet og støjsvag multibane fra Safefloor

Som den eneste producent kan vi tilbyde en multibane med vores egenudviklede støjdæmpende gummiplanker. En stor fordel da støj fra multibaner ofte er en vigtig faktor ved anlæggelsen af en ny bane.

Derudover er plankerne sammen med det varmgalvaniserede stål vedligeholdelsesfri og tåler rengøring med højtryksrenser, hvis banen er blevet udsat for graffiti.

Vælger du en multibane fra Safefloor, kan den skræddersys helt efter dine ønsker og behov.

Vi kan levere længde og bredde efter ønske og kan samtidigt tilrette højden på banen. Som standard er banen 100 cm høj.

Banen leveres standard med to fodboldmål på 2x3 meter. Dertil kan tilvælges basket og hockey mål.

Vi tilbyder totalløsninger med montage inkl. underlag (kunstgræs eller gummibelægning).

Professionel og robust multibane

En multibane er et naturligt samlingssted, hvor børn og unge i fællesskab kan dyrke samvær og sport. Både ved institutioner og offentlige pladser er multibanen en ideel løsning, som kan danne rammen for aktivitet, fællesskab og samvær. Vi leverer som altid høj kvalitet, helt ned til den mindste detalje.

Hos Safefloor har vi en stor erfaring med multibaner, og tilbyder en høj ekspertise på området. Har du nogle spørgsmål, står vi altid til rådighed for at kunne vejlede og give inspiration. Vi ønsker at give vores kunder den absolut bedste oplevelse og det bedst mulige færdige resultat.

Kvalitet

Metaldelene i multibanerne er kraftigt dimensioneret og varmgalvaniseret, ligesom de tykke gummiplanker er beskyttet mod nedbrydning af solens stråler. Det sikrer meget høj kvalitet, nul vedligehold og lang levetid.

Miljø

Hos Safefloor tænker vi meget på genanvendelse af materialer. Derfor er vores multibaner produceret af genbrugsgummi og stål.

Skræddersyet

Din multibane kan sammensættes i præcis den størrelse og med det tilbehør, du ønsker. Mixet af det sorte gummi og det zinkbelagte galvaniserede stål giver banen et eksklusivt og robust udseende.

KONTAKT

Skab rammen til sport og leg

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan udnytte din plads til en multibane, der matcher dine behov.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet