Skip to the content

Underholdning til mange timer

Multibane til sport & leg

Multibanen er en perfekt løsning til leg og aktivitet, hvor børn, unge og voksne har glæde af banens mange anvendelsesmuligheder.

Vi har specialudviklet gummiplankerne for at opnå et perfekt resultat der både er vedligeholdelsesfri og støjsvag. Plankerne er fremstillet af en speciel gummiblanding, som på en gang dæmper støj og er UV bestandig. De tåler også højtryksrensning, hvis banen udsættes for graffiti.

Kvalitet

Metaldelene i multibanerne er kraftigt dimensioneret og varmgalvaniseret, ligesom de tykke gummiplanker er beskyttet mod nedbrydning af solens stråler. Det sikrer meget høj kvalitet, nul vedligehold og lang levetid.

Miljø

Multibanerne er bl.a. produceret af genbrugsgummi og stål og alle materialer er 100% genanvendelige.

Skræddersyet

Din multibane kan sammensættes i præcis den størrelse og med det tilbehør, du ønsker. Mixet af det sorte gummi og det zinkbelagte galvaniserede stål giver banen et eksklusivt og robust udseende.

KONTAKT

Skab rammen til sport og leg

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan udnytte din plads til en multibane, der matcher dine behov.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet