Skip to the content

Når du ønsker at etablere et område, der indbyder til leg og aktivitet, vil vi gerne være dit foretrukne valg.

Vi beskæftiger os med løsninger, der fuldender dine tanker og drømme om sport og leg i parker, institutioner, ja selv på den der lille plet i bysamfundet, som du ønsker at udnytte til at skabe fællesskab, leg og læring.

Du kan være sikker på, at sikkerhed står højt på vores liste. Igennem mange år har Safefloor været det bærende navn for vores mange aktiviteter, der dækker:

Miljøet i tankerne

Hvis miljøet også spiller en vigtig rolle for dig, når du overvejer at etablere en multibane til børn og voksne, så er vi på samme hold. Vi udvikler og leverer multibaner til professionelle med omtanke for miljøet.

Legepladser, institutioner og idrætsforeninger er vores kerneområder. Her passer en multibane ofte ind i en eller anden form, og du får den skræddersyet. Regn med at få de bedste råd og grundig vejledning hos os.

Multibanerne opfylder de strengeste krav til kvalitet, sikkerhed og miljø på det skandinaviske marked. 

Vil du vide mere om os og vores løsninger?

Så ring til:

Danmark og Norge:

Christian Svendsen +45 8615 1925

Sverige:

Robin Wickins +46 708527435

Safefloor Christian Svendsen

KONTAKT

Skab rammen til sport og leg

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller vil du høre  mere om, hvordan du kan udnytte din plads til en multibane, der matcher dine behov.

Send os din forespørgsel via formularen herunder. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til rådgiver Christian Svendsen på +45 86 15 19 25 eller mail: cs@safefloor.dk 

 

'Navn' er påkrævet
Venligst indtast en valid email adresse
'Telefon' er påkrævet